تحلیل تغییر ناپذیری و کنترل زمانبندی به دست آوردن کنترل زمانبندی برای سیستمهای LPV به محرک اشباع
چکیده
در این مقاله، یک تحلیل تغییر ناپذیری مجموعه و رویکرد طراحی کنترل زمانبندی برای سیستم خطی polytopic خطی – که تابع اشباع محرک است پیشنهاد شدهاست. یک وضعیت تغییر ناپذیری تنظیمشده برای اولین بار ایجاد میشود. با استفاده از این وضعیت تغییر ناپذیری، طراحی یک قانون فیدبک حالت زمانی ثابت فرموله و به عنوان یک مساله بهینهسازی با محدودیتهای lmi حل و حل میشود. سپس یک کنترلکننده زمانبندی کسب برای بهبود بیشتر عملکرد حلقه بسته طراحی شدهاست. مثالهای عددی برای نشان دادن اثربخشی تحلیل پیشنهادی و روش طراحی ارائه شدهاند.
به منظور بررسی عملکرد سیستم پیشنهادی در ابتدا، با استفاده از داده های موجود در مقاله، رفتار سیستم مورد طراحی شده مورد بررسی قرار گرفت. شبیه سازی مثال ۱ (با در نظر گرفتن روش کنترلی و نتایج مورد طراحی در مقاله). همانطور که مشاهده می شود، تحت نتایج و عملکرد کنترلی مطرح شده در مقاله و البته با در نظر گرفتن saturation مطرح شده در مقاله سیستم ناپایدار می باشد. حال در ادامه با تغییر در بهره های کنترلی سعی در رساندن سیستم به پایداری داشتیم. همانطور که مشاهده می شود، رفتار سیستم کنترلی بعد از انجام تغییرات، پایدار شده و عملکرد آن بهبود یافته است. همانطور که نشان داده شده است سیستم رفتار سیستم به صفر همگرا شده است، که پایداری سیستم بعد از اعمال کنترل کننده را نشان می دهد. در زیر رفتار سیستم در ۱۰۰ ثانیه نشان داده شده است که باز گشت سیستم به نقطه تعادل صفر بهتر نشان داده شده است:
Set invariance analysis and gain-scheduling control for LPV systems subject to actuator saturation
Abstract
In this paper, a set invariance analysis and gain scheduling control design approach is proposed for the polytopic linear parameter-varying systems subject to actuator saturation. A set invariance condition is first established. By utilizing this set invariance condition, the design of a time-invariant state feedback law is formulated and solved as an optimization problem with LMI constraints. A gain-scheduling controller is then designed to further improve the closed-loop performance. Numerical examples are presented to demonstrate the effectiveness of the proposed analysis and design method.
لینک مقاله منبع:
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0167691102001287
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد