پروژه متلب موتور dc مغناطیس دائم
شبیه سازی متلب موتور dc مغناطیس دائم با متلب | MATLAB
این مقاله یک تحلیل از موتور dc مغناطیس دائم از طریق متغیرهای فضای حالت ارائه می دهد به طوری که میزان سرعت بدون نتایج حاصل از ولتاژ وتوان و نوسان بار بدست آمده است.برای این منظور معادله هایی از موتور مغناطیس دائم می نویسیم و با اعمال کردن معادلات و روش کنترلی فضای حالت رفتار موتورها رو با استفاده از نرم افزار متلب توصیف می کنیم.
در این پروژه قصد داریم سیستم موتور مغناطیس دائم را با استفاده از روش تابع تبدیل و فضای حالت بدست آورده و پس از بررسی پایداری آن به روش های مختلف، کنترل پذیری و رویت پذیری را نیز بررسی کرده و در انتها با استفاده از روش آکرمن یک رویتگر و یک فیدبک حالت را برای آن طراحی نماییم.
مسئله ما مدل سازی موتور مغناطیس دائم و بررسی پایداری آن و استفاده از روش آکرمن برای جایابی قطب می باشد.
یکی از مهمترین مزایای ماشین های الکتریکی قابلیت کنترل سرعت است،که به طور وسیعی در صنعت استفاده می شوند.نمونه های برجسته آن مانند ماشین های برش فلزات،بالابر الکتریکی،ماشین حمل ونقل الکتریکی ماشین آلات چاپ و … در صنایع استفاده شده اند.برای مثال سرعت در ماشین های برش فلزات باید با نوع فلز،کیفیت برش آن ،اندازه ی قطعات بریده شده هماهنگ باشد.در همه ماشین آلات ذکر شده ماشین های الکتریکی باید به کنترل سرعت در جهت ارائه شرایط مطلوب وکیفیت بهتر مجهز شوند. آهنربای دائم برای ایجاد میدان مغناطیسی استفاده می شود.آهنربای اولیه از فولاد ساخته می شد که به دلیل نداشتن توانایی لازم در تغییر انرژی با سیم مسی و هسته آهن نرم جایگزین شد ومغناطیس دائم در ساختار ماشین ها حذف شد. در سال ۱۹۳۱ با ایجاد alinko (آلیاژ آهن ،نیکول،کبالت وآلومینیوم)در ژاپن استفاده از آهنربای دائم در ساختار ماشین های الکتریکی پیشنهاد شد.
Position and Speed Control of Permanent Magnet Motors, State Space Approach
abstract
Abstract— Present paper is analyzing the permanent magnet dc motor (PMDC) through state space variables so that command speed without consequence resulted from voltage and power and load fluctuations can be obtained. For this purpose, we should write equations of permanent magnetic motor and then by applying these equations and known methods of control, try for making desirable behavior of these motors, and by using MATLAB software in coding, analyzing real behavior of motor could be possible, and regarding to these results, planning for future of a system in front of short circuit and load fluctuation could be possible. We are trying to reduce dangers resulted from mistakes in experiments.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد