تابع گرین
بخشی تز گزارش در زیر آمده است
تابع گرین یکی از روش های تحلیلی حل معادلات دیفرانسیل پاره ای است که در حل مسائل مختلف از جمله معادلات حوزه نانو کاربرد دارد. تابع گرین مفهومی است که در قرن نوزدهم توسط جرج گرین دانشمندِ بریتانیایی ارائه شد. از این تابع بهمنظور حل معادلات دیفرانسیلی بهصورت زیر استفاده میشود که درآن دو تابع f و g در بازهای مشخص تعریف میشوند.
تابع غیر تعادلی(NEGF[1])
تكنولوژي ساخت ترانزيستورها در ابعاد كوچك به سرعت رو به رشد است. عملكرد قطعات نيم رسانا مبتني بر كنترل جريان الكترونها و حفرهها بوده كه براي بررسي رفتار اين ذرات در قطعات الكترونيكي در اندازهي نانومتر (كمتر از ۱۰۰ نانومتر) لازم است آثار كوانتومي چون آثار اندازه و حبس كوانتومي مورد توجه قرار گيرند. رفتار نانوماسفتها با طول كانال كمتر از ده نانومتر، به ويژه در صورتي كه از موادي با تحرك پذيري بالا استفاده شود، شبه باليستيك خواهد بود. با كوچك كردن ماسفتها جريان قابل توجه بيشتري نسبت به جرياني كه ماسفتها قبل از اين داشتهاند، گزارش شده …
[۱] non-equilibrium Green’s function
کاربرد های روش تابع گرین و تابع غیر تعادلی در مباحث مرتبط با نانوالکترونیک
از جمله کاربرد های تابع گرین و به طور خاص تابع گرین غیر تعادلی حل مسائل مرتبط با نانو الکترونیک است. به طور مثال می توان به موضوعات زیر اشاره کرد:
- بدست آوردن جریان در قطعات الکترونیکی
- تحلیل دینامیکی نانولوله: بمنظور تحلیل پاسخ دینامیکی نانولوله کربنی از تبدیل الپالس و تابع گرین استفاده شده است، که میتوان حل دقیقی از تغییر مکان با استفاده از این روشها بهدست آورد. امکان بررسی تأثیر تغییرات پارامترهای مختلف از جمله ضریب ویسکوالاستیک، سرعت جریان سیال و نیروی متحرک، پارامتر مقیاس طول، شرایط مرزی، ضریب میرایی و حالتهای حرکت نیرو بر تغییر مکان نانولوله کربنی با این روش امکان پذیر است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد