باکتریوسین دورگه جدید، Ent35-MccV، نمایشدهنده فعالیت ضد میکروبی برعلیه باکتری های پاتوژن گرم مثبت و گرم منفی
باکتریوسینهای و میکروسینها معمولا به صورت ریبوزومی پپتیدهای ضد میکروبی را که در برابر باکتری فیلوژنتیکی مربوطه فعال هستند سنتز میکنند. بنابراین، باکتریوسینها، فعال در برابر گرم مثبت میباشند در حالیکه میکروسینها در برابر باکتری های گرم منفی فعال هستند. طیف باریک عمل به طور کلی توسط باکتریوسینهای باکتری های اسید لاکتیک نمایش داده شده نشان دهنده یک محدودیت مهم برای استفاده از این پپتیدها به عنوان داروهای بالینی و یا به عنوان مواد نگهدارنده زیستی غذایی میباشد. مطالعه حاضر طراحی و بیان یک پپتید ترکیبی نوترکیب جدید ترکیب انتروسین CRL35 و میکروسین V به نام Ent35-MccV را توصیف میکند. باکتریوسین فعالیت کايمريک ضد میکروبی در برابر انتروهموراژیک اشریشیا کلی و لیستریا مونوسیتوژنز از سویه های بالینی، در میان دیگر باکتری های بیماری زا را نشان میدهد. بنابراین، Ent35-MccV ممکن است منجر به کشف برنامههای مهم صنایع غذایی یا دارویی شود.
باکتریوسینها به صورت ریبوزومی پپتید ضد میکروبی باکتریایی را سنتز میکنند [۱]. بسیاری از عوامل بیماری زا مواد غذایی و همچنین باکتری های فرصت طلب که باعث فساد مواد غذایی توسط این پپتیدها میشوند را مهار میکنند. به خصوص، باکتریوسینهای باکتری های اسید لاکتیک (LAB) به عنوان عوامل ضد میکروبی مواد غذایی استفاده میشوند. در این راستا، نایسین و پدوسین PA-1 به عنوان مواد نگهدارنده زیستی مواد غذایی تایید شدهاند [۲].
لینک مقاله اصلی:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3642096/
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد