حذف دادهها برای ترکیب تعیین فرکانس رادیویی و شبکه ی سنسور بیسیم
چکیده
محیطهای تولیدی امروزی خیلی فعال و متلاطم هستند. سیستمهای سنتی اطلاعات سازمانی بیشتر بر اساس ساختارهای سلسله مراتبی به کار برده شدهاند که برای تطبیق تغییرات و عدم قطعیتهای به طور فوری غیرقابل انعطاف هستند. سیستمهای اطلاعات سازمانی نسل بعدی باید قابل انعطاف و قابل تطبیق برای تطابق تغییرات بدون تأخیرات مهم زمانی باشد. این برای یک سیستم اطلاعات سازمانی برای دست یافتن به دادههای بلادرنگ و فوری از محیط تولیدی توزیع شده و فعال برای تصمیمگیری مهم و ضروری است. سیستمهای شبکههای سنسور بیسیم (WSNs) و تعیین فرکانس رادیویی (RFID) یک زیربنای عالی را برای اکتساب دادهها، توزیع و پردازش آنها فراهم میکنند. در این مقاله، برخی از چالشهای اصلی مربوط به تکنولوژیهای ترکیب تعیین فرکانس رادیویی و شبکهی سنسور بیسیم بحث و بررسی میشوند. ساخت سیستم ۵لایهای برای دستیابی به عملکرد همکاریکننده مطرح شده است. برای ترکیب تعیین فرکانس رادیویی و شبکهی سنسور بیسیم ، یکی از مسائل مهم، کارآیی پایین ارتباط به دلیل دادههای اضافی و تکراری است هنگامی که دادههای تکراری مصرف انرژی را افزایش میدهد و باعث تأخیر زمانی میشود. برای بررسی این مورد، الگوریتم(روش) حذف دادههای تقویتشده مطرح شدهاست؛ امکان اجرا و کارآیی آن از طریق شبیهسازی و مقایسه با روش منتشرشده بررسی شدهاند. برای توضیح ظرفیت ساختار توسعه یافته و روش جدید حذف دادهها، کاربرد آنها در مدیریت ذخیرهی ورودیهای آزاد بحث و بررسی شده است.
کلمات کلیدی ـ حذف دادهها، سیستم اطلاعات سازمانی (EIS)، انفورماتیک صنعتی، شبکهها، تعیین فرکانس رادیویی (RFID)، ساختار سیستم، ترکیب سیستم، شبکهی سنسور بیسیم(WSN).
مقدمه
ساخت و تولید بنیاد جامعهی مدرن صنعتی شده است. یک صنعت تولیدی بزرگ برای اقتصاد مهم است چون بخشهای اقتصادی بزرگ را شبیهسازی میکند. سیستمهای تولیدی شبکههای خیلی پیچیدهای هستند که از اجسام،واحدهای تصمیمگیری،مواد و جریانهای اطلاعاتی زیادی تشکیل میشوند. بنابراین، سیستمهای اطلاعات سازمانی به عنوان سکوهای تکنولوژی موردنیاز هستند که سازمانهای اقتصادی را قادر به ترکیب و هماهنگ سازی فرآیندهای تجاری آنها هم در سطح داخل سازمانی و هم در سطح بین سازمانی میکنند. پیشرفتهای تکنولوژیکی در سیستم اطلاعات سازمانی یک راهحل مداوم و مناسب برای نیازهای رشد ترکیب اطلاعاتی هم در صنایع تولیدی و هم در صنایع خدماتی فراهم کردهاند. به طور سنتی، سیستمهای اطلاعات سازمانی بیشتر به عنوان سیستمهای متمرکز توسعه یافتهاند تا تضمین کنند که اطلاعات میتوانند بین همهی واحدهای عملیاتی و سلسله مراتب مدیریتی به اشتراک گذارده شوند. به هرحال، محیط تولیدی امروزی توسط رقابت شدید جهانی، پنجرهی کوچک بازاریابی و ورودیها و تقاضاهای نوسان یافته و تقسیمشده ، مشخص شدهاست . سیستمهای اطلاعات سازمانی نسل بعدی باید رقابت جهانی، نوآوری ، معرفی تولیدات جدید و پاسخگویی قوی بازار را حمایت کنند. به عنوان یک نتیجه، علاوه بر قیمت و کیفیت، سیستمهای تولیدی باید بیشتر مشتق زمانی و زمان محور باشند. این تکامل به انعطاف بیشتری برای تطبیق تغییرات نیاز دارد.
تغییرات و عدم قطعیتهای مستلزم در محیط تولیدی باید همراه با تغییرات ساختار سیستم اطلاعات سازمانی همراه باشد. نیازهای توسعهی سیستمهای اطلاعات سازمانی نسل بعدی به طور کامل بحث و بررسی شدهاند: چند نیاز مهم برای سیستمهای اطلاعات سازمانی از جمله پیمانهای بودن، قابل تحمل بودن، انطباق پذیری،انعطافپذیری، استقلال ومقیاسپذیری .عملکرد سیستم اطلاعات سازمانی خیلی به قابلیت دستیابی دادههای مؤثق و فراوان همراه با تغییرات پویا بستگی دارند. از این لحاظ، پیشرفت سیستم اطلاعات یکپارچه و ترکیبی برای اکتساب دادههای فوری و بلادرنگ برای موفقیت سیستم اطلاعات سازمانی مهم و ضروری است. سیستمهای اطلاعات سازمانی نامتمرکز و توزیع شده سیستم تولیدی انعطافپذیرتری را مجاز خواهد دانست. سیستمهای شبکههای سنسور بیسیم و تعیین فرکانس رادیویی زیرساختهای عالی را برای اکتساب، توزیع و پردازش دادهها در محیطهای فعال نامتمرکز فراهم میکنند.
پیشرفتهای سریع در روشهای ترکیب اطلاعات صنعتی رشد زیادی در استفاده از شبکههای سنسور بیسیم و تعیین فرکانسهای رادیویی برای سیستمهای اطلاعات سازمانی ایجاد کرده است. با کاربردهایی از شبکههای سنسور بیسیم، پردازش داده میتواند به خوبی در سیستمهای اطلاعات سازمانی برای تقویت پاسخگویی مناسب باشد. اگرچه تکنولوژی شبکه سنسور بیسیم و تعیین فرکانس رادیویی دستاوردهای بزرگی در سالهای اخیر داشتهاند، کاربردهای آنها در محیطهای واقعی تولیدی خیلی محدود هستند. بانیونتو و همکاران بیان کردهاند که فقدان روشهای طرح سطح سیستم یکی از موانع اصلی برای اتخاذ سیستمهای شبکههای سنسور بیسیم و تعیین فرکانسهای رادیویی در صنعت تولیدی بودهاست. ویتوری و همکاران همان نتیجه را گرفتهاند که پیشرفت محدود در طرح پروتکلهای لایهی بالاتر برای کاربردهای صنعتی شبکههای سنسور بیسیم ایجاد شده است.برای توسعهی شبکههای سنسور بیسیم مناسب برای ترکیب اطلاعات در سیستمهای اطلاعات سازمانی در یک محیط فعال، این مقاله روی اتخاذ سیستمهای تعیین فرکانس رادیویی در شبکه های سنسور بیسیم و توسعهی روش حذف دادههای جدید برای حذف داههای زائد و تکراری به طور مؤثر، تمرکز کرده است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد