عنوان پژوهش: پردازش اسناد تصویری ۲ بعدی مبنی بر DIR
- ۳٫۱ مقدمه
- ۳٫۲ تشخیص حوزه ی سایه دار (مبهم ، محو شده)
- ۳٫۳ مضاعف کردن (دو برابر کردن) سند تصویری
- ۳٫۴ ساختن (ایجاد) اجزای متصل
- ۳٫۵ تصفیه (از بین بردن) خش
- ۳٫۶ صاف کردن خطوط متنی پیچ خورده (منحرف)
- ۳٫۶٫۱ پردازش اجزای متصل
- ۳٫۶٫۲ پردازش اجزای متصل
- ۳٫۶٫۳ صاف کردن خطوط متنی کج
- ۳٫۶٫۴ بحث
- ۳٫۷ خلاصه
در این فصل ، ما روش باز گردانی جدیدی را برای اسناد تصویری اسکن شده از حجم های محدود پیشنهاد کردیم. ابتدا روش طول – رانش را برای شناخت حوزه ی سایه ای در تصویرگری اسکال معرفی کردیم. انحراف نوری را به وسیله ی مضاعف کردن تصویر با استفاده از روش اصلاح شده ی Niblack رفع کردیم.
اجزای متصل مبنی بر نمودار ۸ وجهی برای از بین بردن خش و باز گردانی بعدی ساخته شدند. روش جدیدی برای دسته بندی کلمه و روش اصلاح شده ی box – hands را برای دسته بندی خطوط متن پیشنهاد کردیم. انحراف هندسی را با صاف کردن خطوط متنی پیچ خورده مبنی بر شناخت منحنی/خط مرجع تصحیح کردیم.
همان طور که در فصل ۱ ذکر شده ، این روش دو اشکال زیر را دارد :
- شکل های خط ها تغییر نمی کنند.در تصاویر نتیجه ، در حالی که چرخش و وضعیت خط ها در سایه باز گردانی شده اند ، شکل های این خط ها ممکن است همان طور منحرف و کوچکتر از خط های دیگر در ناحیه باشند.
- اشیای ترسیمی در اسناد تصویری مضاعف شده ، همچون نمودار ها ، تصاویر ، نقشه ها ، جداول و غیره ، توسط تصفیه گر های شکل و سایز رفع شده اند و نمی توان آن ها را با روش پیشنهادی باز گردانی کرد.
از این رو انحراف هندسی تا حدی ، نه به طور کامل ، صحیح است. در فصل بعدی ، با اطلاعات اسکنر به عنوان دانش قبلی ، روش باز گردانی بهتری را مبنی بر کشف شکل اسناد ۳ بعدی که می توانند به طور کامل انحراف هندسی و نوری را تصحیح کنند پیشنهاد می کنیم.
توجه: با استفاده از دانلود رایگان فایل لاتین را دریافت نمایید.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد