پروپوزال طرح سوخت رسانی درمحل نقشه راه استارتآپ
اپلیکیشن Filld در ماه می ۲۰۱۶ فعالیت خود را جهت جذب رانندگان برای سوخت رسانی به مردم آغاز کرد. مشتریان این اپلیکیشن موقعیت دقیق خود یا خودروی خود را مشخص میکنند و سپس عملیات ارسال سوخت آغاز میشود. بعد از ثبت و تایید درخواست، رانندگان این شرکت با خودروهای مخصوص حمل سوخت این شرکت به محل اعزام و سوخت رسانی را انجام میدهند. نرخ دریافت شده از مشتریان متناسب با نرخ محلی سوخت در موقعیت تحویل آن تعیین و از مشتری دریافت میگردد. به گفته صاحبان آن، در ماههای اول آغاز به کار این اپلیکیشن هزاران مشتری در محدوده ۵۰۰ کلیومتر مربع از مرکز فعالیت این شرکت از خدمات آن استفاده کردهاند.

شکل ۱- نمونه خودروهای شرکت Filld جهت سوخت رسانی در محل
کریس آبوچون، رئیس این استارتاپ ۱۸ ماهه است که توانسته است ۳٫۲۵ میلیون دلار سرمایه جهت توسعه فعالیتهای خود جذب کند. استارتاپی که در کنار استارتاپهای مشابه دیگر از جمله WeFuel، Purple، Booster Fuels و Yoshi در سانفرانسیسکو، لس آنجلس و سایر شهرهای امریکا موفق عمل کرده است.
این استارتاپها به دنبال تصاحب بازار ۳۰۰ میلیارد دلاری بازار سوخت امریکا هستند و به دنبال رقیب جدی مراکز ثابت سوخترسانی مطرح شده اند. تفاوت آشکار این روش حذف وابستگی موقعیت سوخت رسانی به جاده و نیز حذف زمان و هزینه صرف شده برای رفت و برگشت به آن محل میباشد. علاوه بر آن، در زمان های خاص به دلیل تعدد متقاضیان صفهای طولانی تشکیل می شود که می تواند از نظر زمانی برنامه روزانه را دچار اختلال کند. از جمله مزایای پنهان این استارتآپ ها حذف هزینه سرمایه گذاری کلان اولیه به جهت ساخت مراکز پمپ بنزین، گازوئیل و سایر سوخت ها و هزینه تجهیزات است که موجب تحمیل هزینه بالاسری به هزینه سوخت میشود و ب حذف این هزینهها و در صورت آزاد بودن هزینه سوخت، مشترین میتوانند سوخت را با هزینه پایین تری در مقایسه با مراکز ثابت دریافت کنند. البته هزینه تجهیزات در هر دو روش کماکان وجود دارد که به دلیل حجم کمتر مخازن و سهولت تعمیر و نگهداشت، حجم هزینه تجهیزات در روش سوخترسانی در محل به مراتب پایینتر خواهد بود.
از
جمله نگرانیهای روش سوخت رسانی در محل، موضوع حفظ ایمنی شهروندان است چرا که تردد
تعداد زیادی خودروی سوخت رسانی به صورت ۲۴ ساعته در سراسر شهر می تواند ضریب ایمنی
کلی شهر را کاهش دهد و این مساله از جمله نگرانیهای مطرح شده در رابطه با استارتآپ
های اینچنینی در آمریکا است و البته راه حلهای نیز برای آن ارائه شده است که شامل
سختگیریهای بیشتر و بالاتر در مورد استاندارهای لازم برای این نوع خودروها و همچنین آموزش و لزوم رعایت دستورالعملهای
اجرایی به کارکنان میشود. تمامی کارکنان و رانندگان استارآپ Filld بعد
از مطرح شدن این نگرانیها ملزم به دریافت گواهینامه های مرتبط از جمله گواهی
هزمت[۱] شدند تا خدمات رسانی آنها با اطمینان بیشتر و بدون
نگرانی ادامه پیدا کند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد